Want to know how to convert your office space to comply with government guidelines on COVID-19? View More

Winnersh Business Park Fit-Out

Category

Office Design & Space PlanningOffice Fit-out

Share

Offices Modernised For New Tenants on Winnersh Business Park

Frasers Property own the prestigious Winnersh Business Park, home to a number of leading international businesses. There has been a push to modernise some of the office buildings to appeal to new companies that are coming to the park, some attracted by the new booming film studios in the vicinity.

Ozone Interiors won the tender to upgrade this large two storey office block from an ugly duckling to a fully fledged swan! The drab building wasn’t going to attract any interest in its original dated state so Ozone set about stripping out the offices, so that works could begin.

An impressive atrium entrance areas was installed to make that all important first impression. A large double storey concrete effect feature wall creates a focal point along with the incredible hanging chandelier. The reception area leads to a huge ground floor open plan office space, with the option for tenants to have exposed duct work if they wanted the more industrial look. The space can be fitted with executive offices and break-out points.

Steps and a lift take you to the first floor where a second vast open plan office area awaits. A brand new shower room and toilets have also been fitted. All mechanical and electrical elements were upgraded.

 

Key Design Considerations

  • The vast open plan office space can be adapted to the clients' requirements.
  • The lighting fixture and natural light make make a lasting impression.
  • Exposed duct work as an option for a more industrial feel.

How we created the workspace

The final designs were approved, and our specialist contractors got to work. Once the mechanical and electrical components were installed, the interior design began to take shape. The glass surrounds of the building meant the office space not only have wonderful views of the green areas but it also meant that the suites are swathed in a natural light.  The neutral flooring and low key lighting all add to the understated yet contemporary, high-end finish. The reception area is inviting and modern with a definite ‘wow’ factor.

Cookies

We use various technologies such as cookies to produce statistics and improve your experience on this site, in accordance with our cookie policy.

Okay