Kowa

The Brief

Kowa, an international pharmaceutical company required a refurbishment for their Reading based office. They needed to make better use of the space they had in their open plan office and to create a new break out point. They also wanted a contemporary design for their boardroom and reception area that would reflect the values of the company.

The Solution

Our designer created the much needed office space by moving partitions and creating new work areas which also enabled a more spacious and modern breakout area to be installed. The reception area was refurbished with contrasting materials and textiles and sliding glass partitions and a large reception desk. The main meeting area became a welcoming, versatile yet functional contemporary room with use of the corporate colours and brand throughout.

Duration

Two phases of four weeks